GELUID

GELUID VAN RLB PRODUCTIONS

ALTIJD DE JUISTE BELEVING

Welke geluiden u ook ten gehore wilt brengen op uw evenement, het geluid hierbij moet altijd voor de juiste beleving zorgen. RLB Productions levert hiervoor kwaliteit apparatuur gecombineerd met ervaring op het gebied van geluid in alle soorten en maten.

Om het optimale uit het door u gehuurde geluidssysteem te halen zorgen wij met de juiste randapparatuur en kennis dat niet alleen hoorbaar is maar ook de juiste afstelling heeft voor het betreffende evenement. Dit geldt niet alleen voor evenementen maar ook voor het feest in uw achtertuin.

LIVE GELUIDSTECHNIEK

RLB Productions kan naast de plaatsing en afstelling van geluidssystemen ook veel voor u betekenen als het gaat om apparatuur en dienstverlening voor live techniek. Het kan hierbij gaan om het uitversterken van bands maar ook het verstaanbaar maken van presentaties. Voor bands waarmee we vaker mogen werken bieden we interessante samenwerkingsmogelijkheden met concurrerende prijzen.

LOSSE VERHUUR GELUIDSAPPARATUUR

Wij leveren niet alleen geluidsoplossingen incl. bediening. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor Dry-hire ofwel losse verhuur van geluidsapparatuur.

Benieuwd wat we voor uw evenement of band kunnen betekenen? Neem contact op, of kijk op onze verhuur pagina.